Perşembe

Kendini Değiştirmenin Psikolojik Yüzü

...
Alışkanlıklarınızın dışına çıkmak, yıllardır yaşadığınız evi değiştirmek veya beslenme alışkanlıklarınızı değiştirip kilo vermeye çalışmak her zaman hem tazelenmiş hissettiren hem de zor durumlardır. “Rahat olduğunuz sınırlar” içinde yuvarlanıp gitmek kolay görünse de, bu sınırların dışına çıkıp kendiniz için bir şeyler yapmaya başlama zamanı geldiğini fark ettiğinizde önce bir keyif yaşarsınız, ancak zamanla zorlandığınızı hissedersiniz.

HAH İŞTE ORASI GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERME YERİ !






Gerçekten bedeninizi değiştirmek/geliştirmek istiyor musunuz, yoksa “ben rahatım aslında yaa, sadece şu pantolona sığamadım” mı diyorsunuz? Bunu kendinize gerçekten sorun. Eğer evet değişim diyorsanız, devam edebilirsiniz okumaya. :)

Hayatta değişimlerin her türlüsü zorludur. Ama zaten hali hazırdaki yaşam şeklinizle, hayatta hiç olmadığınız bir siz olamazsınız. Kendinizi motive edebilmek için asla unutmamanız gereken bir kaç şeyden bahsedeceğim ben burda .

-YÜZDE YÜZÜ ORTAYA KOYMAK İMKANSIZLIĞI: Başardığını gördüğünüz kimse hiç kaçamak birşeyler yemeden ya da spor salonuna gitmeyi/spor yapmayı atlamadan, bu başarıya %100 efor sarfedip gelmemiştir. Hepimiz insanız. :) HERKES PES EDİP YENİDEN BAŞLIYOR. Peki kimler başarıyor? Yıkılan bir taşın dizdiği tüm taşları yıkmasına izin vermeden, o eksik taşı görmezden gelip çalışmaya devam edenler!

-KENDİNİZ İÇİN, BUNDAN SONRA RAHAT NEFES ALMAK İÇİN: Spor yapmak veya yediklerinize dikkat etmek, bunlar şu an o gün için zor gelebilir. Canınız bir şey çekebilir, haliniz olmayabilir, hava berbat olabilir. Ama bugünün kafasını yaşarken yarının bedenini inşaa edemezsiniz. Ve kimse sizin için bunu yapamaz. Bu sizin bedeniniz ve TAMAMEN SİZİN SORUMLULUĞUNUZ. Eve gelen misafir veya dışarda arkadaşlarla olmak hallerinde sizin ne tükettiğiniz sizin iradenize bağlı. O anı yaşamak için bir kaç ay sonranın hayallerini çöpe atmayın.

SON SÖZ

“Sadece bi karar ver, seçimler yap ve bunlara bağlı kal. Eğer gelecekte bunların sana müthiş mutluluk vereceğini biliyorsan, şu an bulunduğun yolun zorluğunu görmezden gel. ASLA PES ETME, BAHANELER YARATMA. Kendi önündeki tek bariyer yine sensin. KENDİNİ AŞ.!”


Bu arada takip etmek isteyenler için, şuraya tıklayıın => Bir Eylem! - Youtube
                                                                                           instagram.com/fit1eylem


"40 kilo olmayalım, fit olalım ! :)" -ellyfit